În copilărie îmi doream foarte mult să ajut oamenii. Dintre toate lucrurile pe care le vedeam în jur, scenele cu oameni care-și ajută semenii au avut o mare influență asupra mea. Urmarea inevitabilă a hotărârii mele a fost că am ales ca profesie de bază medicina.

Dar în același timp voiam să experimentez și să îmi păstrez mintea deschisă în fața abordărilor noi, uneori chiar neconvenționale.  Poate că de aceea sunt astăzi medic ortoped pediatru cu specializări în sistemul Silva Ultramind, hipnoză, nutriție și terapia Bowen.

Cum am ajuns aici?

Ei bine, pas cu pas.

În 1989 am absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj Napoca, însă prima mea zi de muncă avea să fie destul de neobișnuită, având în vedere că am fost trimis acasă după doar 2 ore. Era 17 decembrie 1989, iar schimbările care aveau să transforme lumea în care trăiam deja începuseră.

Noua situaţie socială a crescut mult posibilităţile de pregătire şi informare. Aș fi putut să aleg, ca un maramureșean get-beget, să mă specializez undeva în Transilvania, însă am preferat Bucureștiul. Poate pentru că aici, în agitata Capitală, dorința mea de a trăi mereu noi experiențe putea fi îndeplinită mai ușor.

În anul 1996 mi-am deschis cabinetul individual de chirurgie și ortopedie pediatrică, iar în anul următor am obținut recunoașterea diplomei de licență în SUA (ECFMG). În aceeași perioadă am început colaborarea cu Network 21, o firmă internaţională de consultanţă în network marketing, în cadrul căreia am susţinut seminarii de dezvoltare personală, în fața unui auditoriu de până la 10.000 de oameni, în România, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Grecia, Turcia, Spania, Marea Britanie etc.

Începutul mileniului trei a fost unul extrem de promițător: mi-am descoperit marea pasiune pentru nutriție și am făcut cunoștință cu programul dlui José Silva. Astfel, am avut ocazia să-mi diversific specializările.

Pe de o parte, am lucrat cu un program de autocontrol al greutății și cu noțiuni de nutriție complementară pentru optimizarea stării de sănătate, iar pe de alta, am aprofundat tehnicile de creştere a performanţei creierului, prin utilizarea frecvenţei alfa în stare de conştienţă. Din 2002 sunt instructor acreditat al Metodei Silva, iar din 2016 am devenit instructor Silvaultramind.

Între timp am explorat și alte metode complementare de optimizare a funcționării organismului, iar din 2013 am început să aplic terapia Bowen, facilitând restartarea stării de bine în mod neinvaziv.

Din 2018 sunt hipnoterapeut acreditat printr-un program acreditat în Statele Unite (NGH), care îmi permite să abordez cu mult succes dependenţele.

Cursurile Noastre
chart_icon

503 Cursuri

chart_icon

12084 Participanţi

chart_icon

22 Ani experienţă

chart_icon

9 Ţări

Testimoniale

Sunt recunoscător că te-am întâlnit! Îți mulțumesc pentru toată cunoașterea pe care mi-ai oferit-o! Te admir pentru eleganța cu care înveți oamenii să trăiască o viață echilibrată, pentru pasiunea și dedicarea în a preda soluții pentru „o viață din ce în ce mai bună”!

Testimonial Cristi Laza-instructor Metoda Silva

Un om remarcabil, sincer interesat sa te ajute sa faci o diferenta in viata ta!

Testimonial Andreea Popescu-economist

Primul meu contact cu „ce stiam” a fost cursul Silva si prima informatie excelenta, si de excelenta, ai adus-o Tu, in calatoria mea cu „Silva”. Iti multumesc, Sorin, pentru tot ce am invatat de la tine!

Testimonial Anca Juganaru-instructor Metoda Silva