dsorin | PositiveMindset | , ,

Această școală a înlocuit detenția cu meditația, iar rezultatele sunt fenomenale.

Ce ați face dacă ați fi profesor de școală și elevii dumneavoastră au început să se poarte necorespunzător? În mod tradițional, profesorii îi ceartă pe elevi, le scad nota la purtare sau îi exmatriculează în funcție de situație.

C

ei mai mulți dintre noi nu ar disciplina un elev, spunându-i să se așeze la locul lui și să mediteze, dar această nouă strategie a fost implementată la Școala Primară Robert W. Coleman din Baltimore, Maryland.

De la începutul anului 2017, școala primară nu a exmatriculat niciun elev. Noua lor metodă de a îi învăța pe elevi că acțiunile lor au consecințe funcționează cu siguranță.

Școala a decis să se concentreze pe meditație ca o nouă modalitate de a disciplina elevii care se confruntă cu probleme.

În loc să îi certe pe elevi sau să îi trimită la biroul directorului de fiecare dată când au greșit, aceștia sunt trimiși la „Camera momentului de conștientizare”.

Școala Primară Robert W. Coleman din Baltimore, Maryland, nu a înregistrat de anul trecut și până în prezent nicio exmatriculare.

În același timp, liceul Patterson Park din apropiere, care folosește și programele de mindfulness, a declarat că rata de exmatriculare a scăzut, iar prezența a crescut! Din momentul implementări acestei metode, copiii îți doresc să vină la școală!