dsorin | PositiveMindset | , ,

Viața nu este corectă. Obișnuiește-te cu această idee.

Oamenii te vor păcăli. Afacerile vor eșua. Oameni nevinovați vor fi răniți, în timp ce oamenii vinovați vor fi liberi și fericiți.

Oamenilor buni li se întâmplă lucruri rele, iar oamenii răi obțin ceea ce vor.

Viata nu este corectă.

Dar nu poți face nimic în legătură cu asta. Deci, obișnuiește-te cu ideea. Dacă îți pierzi timpul plângându-te de lumea în care trăiești, nu o vei putea schimba.

Dacă vezi nedreptate, ia măsuri pentru a o remedia, dar nu te mai plânge. Nu trăim într-un univers corect și drept. Poți să treci peste acest lucru și să încerci să-ți creezi o viață uimitoare, în ciuda nedreptății, sau poți lăsa nedreptatea să te zdrobească.

E alegerea ta!

 

Viața nu este despre cât de mult faci, ci despre cât de mult păstrezi

Poți face milioane și să fii sărac.

Nu contează cât de mulți bani faci; ceea ce contează este cât de mult păstrezi.

Încearcă să economisești 10% sau mai mult din cât câștigi. Nu îi păstra pentru zilele grele, păstrează-i pentru oportunități.

Cu cât vei avea mai mulți bani economisiți, cu atât mai repede vei putea acționa atunci când se prezintă ocazia.

Alege-te pe tine

Nimeni nu îți va spune să-ți urmezi visurile. Trebuie să te alegi pe tine, să crezi în tine și să ai curajul de a lupta pentru ceea ce îți dorești.

Încetează să mai aștepți ca altcineva să îți dea undă verde în legătură cu obiectivele tale, urmărește-le și atinge-le singur. Fii puternic și urmează-ți visele.

Până la urmă, sunt visele tale.

 

Ignoră 99% din sfaturile primite

Majoritatea oamenilor oferă sfaturi. Aceștia pot fi bine intenționați,  însă, dacă ei nu au obținut niciodată rezultatele pe care tu le urmărești, nu îți vor putea oferi sfaturi despre cum să avansezi.

Dacă cel care îți oferă sfaturi este o persoană cu care nu ai vrea să faci schimb de vieți, nu îi urma sfatul. Punct.

 

Caracterul tău = Rezultatele tale

Dacă rezultatele tale nu sunt bune, este din cauză că tu nu ești suficient de bun. Dacă vei deveni mai bun, la fel se va întâmpla și cu rezultatele tale.

Dacă ești stresat și nervos și nu ai bani, este din cauză că nu ți-ai dezvoltat un caracter care să te ajute să-ți controlezi emoțiile, să câștigi bani și să trăiești o viață excepțională.

Toate rezultatele tale îți arată caracterul. Îmbunătățește-ți caracterul și rezultatele vor urma.

 

Spune adevărul tău sau regretă trăind o minciună

Există o concepție greșită în lumea de astăzi și anume aceea că nu spui o minciună este același lucru cu a trăi în adevăr.

Vreau să clarific un lucru … Dacă nu îți afirmi adevărul propriu 100%, atunci trăiești o minciună.

Dacă nu le spui oamenilor cum te simți, fiind sincer cu privire la nevoile tale și cu privire la cine ești cu adevărat, atunci te minți pe tine și pe ceilalți.

Adevărul trebuie împărtășit întotdeauna cu compasiune și tact. Dar trebuie împărtășit.

Nu îți vei găsi scopul într-o relație

Ești propria ta persoană. Niciodată nu îți vei găsi sensul și scopul într-o relație cu altcineva. Dacă vei face acest lucru, vei părea sufocant, disperat și vei pierde din vedere cine ești tu. Nu face asta.

O relație sănătoasă este un schimb reciproc de valori, între două persoane. Nu înseamnă că trebuie să fiți 50/50. Înseamnă, că trebuie să fiți indivizi cu propriile scopuri, vise și ambiții care împreună își accelerează reciproc viețile.

Ai propriul tău scop și propriile pasiuni, în afara relațiilor tale, sau te vei afla în permanență blocat în codependență și nevoie.