dsorin | Silva Ultramind | , , ,
Doctor Sorin şi Insitutul de Neuroştiinţă şi Mindfulness lansează POSITIVE MINDSET, un concept inovator de dezvoltare personala şi mindfulness, privind BAZELE MEDITATIEI şi tehnicile specifice ale acesteia prin care poţi renunţa la dependenţe, poţi grabi ameliorarea vindecării şi atinge obiectivele dorite.

Probabil că știi deja: dacă ți-ai putea controla gândurile mai bine, viața ta ar fi mai productivă și ar căpăta mai mult sens. Te-ai putea concentra asupra sarcinilor zilnice, ai găsi mai ușor soluții și ți-ai atinge obiectivele fără efort. În plus, liniștindu-ți mintea vei scăpa de anxietate și stres, vei avea un somn mai odihnitor și memoria ți se va îmbunătăți.

Practic, singurul lucru care stă în calea fericirii tale este faptul că nimeni până acum nu ți-a dezvăluit metodele prin care poți deveni stăpânul propriei minți.

 

Institutul de Neuroștiință și Mindfulness vine în ajutorul tău cu un proiect nou, special conceput pentru cei dornici să își găsească echilibrul interior, în care îți vor fi predate tehnicile specifice de meditație.

 

POSITIVE MINDSET este un seminar intensiv de practică a meditației. În cadrul acestuia vei afla în primul rând principiile și bazele meditației, apoi vei fi inițiat în tehnicile punctuale de meditație care te vor ajuta să îți atingi obiectivele, să renunți la dependențe și să gestionezi ameliorarea afecțiunilor fizice sau de natură psihologică.

Vei fi instruit în arta conectării la sinele tău și vei afla care sunt instrumentele mentale de care ai nevoie pentru a-ți controla gândurile și pentru a scăpa de obiceiurile dăunătoare. Deasemenea, vei primi informațiile necesare pentru a-ți putea îmbunătăți funcționarea creierului prin nutriție.

CÂND?

Sâmbătă, 4 August, între orele 10:30 și 17:00.

>UNDE?

Hotel Minerva (Strada Gheorghe Manu, nr 2-4, sector 1, Bucuresti).

CINE?

 Seminarul este susținut de Doctor Sorin, medic specialist în chirurgie și ortopedie pediatrică, specializat în optimizarea stării de sănătate prin nutriție, sistemul Silva Ultramind, Terapia Bowen și terapie prin hipnoză.

CÂT?

 Preț Early Bird 220 lei, cu codul PROMO130 (valabilitate 1-4 August).

Preț întreg 350 lei, dacă achiți cash la locul evenimentului.

Atenție! Locurile sunt limitate. Transformarea vieții tale începe acum, așa că grăbește-te să-ți rezervi un loc la primul seminar Positive Mindset, cel mai nou proiect dezvoltat de Institutul de Neuroștiință și Mindfulness.