dsorin | PositiveMindset | , ,

Dacă citești aceste rânduri, înseamnă că ai luat o hotărâre extrem de importantă: vrei să preiei controlul asupra vieții tale și să devii stăpânul propriului destin.

Poate că ți se pare dificil. La urma urmei, să fii singurul responsabil de fericirea cuiva este o sarcină copleșitoare. Însă când acel cineva ești chiar tu, vei fi surprins să vezi limpezindu-se chiar și cea mai complicată situație, odată ce înțelegi că ai extraordinara capacitate de a învăța.

Poți învăța tot ceea ce îți este necesar pentru a-ți îndeplini obiectivele. Poți învăța cum să-ți controlezi mai bine gândurile pentru ca viața ta să fie mai productivă și să capete mai mult sens. Poți învăța să folosești anumite instrumente mentale pentru a scăpa de obiceiurile dăunătoare.

Iar eu te pot îndruma în această călătorie extraordinară pe care tocmai ai început-o, cu ajutorul unui proiect nou, conceput și dezvoltat de Institutul de Neuroștiință și Mindfulness.

POSITIVE MINDSET este un seminar intensiv de practică a meditației.

În cadrul acestuia vei afla în primul rând principiile și bazele meditației, apoi vei fi inițiat în tehnicile specifice de meditație care te vor ajuta să îți atingi obiectivele propuse, să renunți la dependențe și fobii și să gestionezi ameliorarea afecțiunilor fizice și de natură psihologică. Deasemenea, vei învăța să îți optimizezi nutriția pentru a-ți îmbunătăți capacitățile creierului.

Sunt Sorin Sălăjan, medic ortoped pediatru cu specializări în sistemul Silva Ultramind, hipnoză, nutriție și terapia Bowen.

Am ales ca profesie de bază medicina pentru că mi-am dorit dintotdeauna să ajut oamenii. În 1989 am absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj Napoca, iar în anul 1996 mi-am deschis cabinetul individual de chirurgie și ortopedie pediatrică.

La scurt timp după aceasta, am obținut recunoașterea diplomei de licență în SUA (ECFMG), și în aceeași perioadă am început colaborarea cu Network 21, o firmă internaţională de consultanţă în network marketing. În cadrul acesteia am susţinut seminarii de dezvoltare personală, în fața unui auditoriu de până la 10.000 de oameni, în România, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Grecia, Turcia, Spania, Marea Britanie.

 

În tot acest timp am continuat să experimentez și să-mi păstrez mintea deschisă în fața abordărilor noi, uneori chiar neconvenționale.

De aceea, la începutul anilor 2000 am aprofundat tehncile de creștere a performanței creierului prin utilizarea frecvenței alfa în stare de conștiență și am obținut acreditare ca instructor al Metodei Silva, iar în 2016 am devenit instructor Silva Ultramind.

În paralel, mi-am descoperit marea pasiune pentru nutriție, lucrând cu un program de autocontrol al greutății și cu noțiuni de nutriție complementară pentru optimizarea stării de sănătate.

Am explorat și alte metode complementare de optimizare a funcționării organismului, iar din 2013 am început să aplic terapia Bowen, facilitând restartarea stării de bine în mod neinvaziv.

Din 2018 sunt hipnoterapeut certificat, acreditat de National Guild of Hypnotists, una dintre cele mai mari și mai vechi asociații de hipnoză.

Așadar, te aștept marți, 2 Octombrie, ora 18:30, la Ateneul din Iași, Sala mare „Radu Beligan”, la Atelierul Gratuit Positive Mindset, unde vei fi instruit în arta meditației și vei învăța să preiei controlul asupra gândurilor și emoțiilor tale.